De Boerderij - HOEVEVLEES


Wij, de Familie Lampaert, runnen de laatste landbouwstokerij in de Benelux dat zowel akkerbouw als veeteelt omvat. Hier kweken we het graan voor de jenever. De restproducten, de spoeling, is voer voor de Blonde d’Aquitaine runderen. Zo hebben we een volledig kringloopsysteem. Alles gebeurt hier, van het zaaien van het graan tot de botteling van de jenever.

Vers hoevevlees:

Begin november 2023 bieden we terug VERSE HOEVEPAKKETTEN van eigen kweek MET kwalitatieve inhoud aan:

  • HOEVEpakket (10kg): bestellen kan via onze WEBSHOP en zolang de voorraad strekt.

Tijdens het afhaalmoment kan er steeds bijbesteld worden of verhoudingen wijzigen binnen het pakket. Uw pakket wordt in onze snijzaal vacuüm verpakt en vervolgens in de FRIGOCEL geplaatst.

De pakketten zijn vers af te halen op maandag 6 november 2023 tussen 17u00-18u00 te Stokerij Van Damme (Balegem).

Volgende data verse hoevepakketten:

  • midden januari '24

Hou onze webshop en sociale media in de gaten en schrijf je zeker in op onze nieuwsbrief. Op die manier kan ook jij genieten van kwalitatief vers hoevevlees van "eigen kweek".

Vriesvers hoevevlees:

Telkens na een afhaalmoment van VERSE hoevepakketten bieden we in onze hoevewinkel VRIESVERS hoevevlees aan zolang de voorraad strekt. Deze hoeveelheden en beschikbaarheden zijn steeds wisselend en afhankelijk van de afname van de pakketten. Via de WEBSHOP een overzicht van wat er op DIT MOMENT nog beschikbaar is.

De hoevewinkel is elke dag open van 14u tot 18u30 (vrijdag gesloten).